Кирил Петков, Прокопиев

Скандал Киро Простото отседнал със семейството си в имението на Прокопиев – кола на НСО охранявала имота

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Къщата на медийния бос Иво Прокопиев на полуостров Буджака край Созопол е приютила за няколко дни премиера в оставка Кирил Петков и семейството му. Според твърденията на местни жители през изминалия уикенд Петков, жена му Линда, двете им дъщери и баща му Петко са се настанили в тузарската вила с частен плаж на издателя на „Капитал“.

Съседите на Прокопиев на Буджака разкриват, че той самият не се е вясвал това лято в имението си, но за сметка на това често предоставял ключовете на близки приятели, пише столичен таблоид.

Съседите на олигарха обаче признават, че за разлика от Петков, не са засичали Нинова и Иванов край къщата. Според думите им пред нея няколко дни стоял автомобил на НСО. Гардовете на премиера в оставка обаче не спели в имението, а нощували в станцията на МВР в Созопол.

Припомняме, че миналия уикенд Просто Киро забърка пореден скандал, повявайки се на плажа „Корал“ с внушителна тумба гардове от Националната служба за охрана.

Присъствието на въоръжените мъже обаче подразни част от плажуващите, сред които и Атанас Русев от сдружението „Да запазим Корал“, в което членуваше и самият Петков преди да влезе в политиката. Русев публично разкритикува доскорошния си приятел, че е дошъл на плаж с толкова много охранители.

Следствие на дрязгите, завихрили се във Фейсбук, Киро и свитата му повече не се появиха на плажа.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар