Скандал! Копейкин е платен таран на Мутрата: Ще връща ГЕРБ на бял кон във властта

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Костя Копейкин е едно огромно недоразумение в политиката на България, недоразумение което е яхнало антиваксърите и се гласи да върне на бял кон отново в управлението на страната Бойко Борисов и партията му Герб.

Всъщност за незапознатите с историята на Копейкин, той отдавна работи за Герб в община Варна естевено те пък от своя страна му се отплащат много добре.

Направиха го директор на музей преди време в Добрич въпреки, че Копейкин не отговаряше на никакви условия да стане тогава такъв.

По фрапиращото е обаче, че ако досега Костя Копейкин обслужваше Борисов и шайката му на регионално ниво във Варна, то в момента говорим за обслужване на национално ниво, нещо което Копейкин ясно осъзнава и според информации вече се е договорил с Борисов дори за министерски кресла.

Сега вече наясно ли сте, защо Копейкин зове за бунтове от трибуната на Народното събрание, същият този Копейкин, който само преди 4 години излъга цяла България, че ще върне партийната субсидия на държавата, сега се гласи да излъже отново всички, за да се докопа до заветната си цел, властта.

Власт с която не да мисли за българите и България, а с която да напълни банковите си сметки с милиони евро, също като гурутата си преди това Каракачанов, Симеонов и Сидеров, не случайно Копейкин е слугувал и на тримата, докато те бяха силни в политиката.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар