Скандал: Кубрат Пулев си поръчвал простит*тки в „Шератон“

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кубрат Пулев е бил призован в съда, за да даде показания по делото за бардака на Гълъбин Боевски в бившия хотел „Шертон” в София, който функционираше до 2013 г., преди да бъде разбит от антимафиотите.

Кобрата е привикан в Апелативния специализиран наказателен съд, след като агент на ГДБОП разкрива, че боксьора е бил чест посетител на бар „ВИП Скандал” и си е поръчвал проститутки! Разпитът му е бил преди около 3 месеца – през септември.

Това сензационно разкрива таблоида „България днес” в печатното си издание от 22 декември. Вестникът се позовава на документите по делото, с които се е сдобил. От показанията на Пулев пред съда обаче става ясно, че той категорично отрича да е ползвал някога платени момичета. Признава обаче, че често ходел в заведението, за да пийва, да слуша хубава музика и да гледа „хубавите танцьорки”.

Според служителя на ГДБОП Димитър Димитров, който слушал приложените по случая СРС-та, Кобрата се обаждал на управителя Цветан Тиманов, за да си поръча момиче. Антимафиотът дори посочва конкретна мадама, която си заплюл падналия от Джошуа боксьор – „една от Плевен”.

 

Всички се учудиха, когато разбраха как точно това момиче е…
„Никога не съм ползвал момичетата от бара за каквито и били цели, включително сексуални. Аз лично не съм употребявал никакви момичета, нито съм имал желание да употребявам, нито ме е интересувало, нито съм ходил за това там”, казва Кубрат Пулев пред магистратите, цитира го в. „България днес”. Кобрата настоява, че е посещавал заведението, защото само то работело толкова късно вечерта и искал да пийне и разпусне с приятели. Той не можел да си спомни и коя от танцьорките познавал.

 

Съдиите го питат и за телефонния номер, който е ползвал по това време. Пулев първоначално изразява готовност да го предостави, но след това казва, че не може да си го спомни.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар