Скандал! Купен ромски вот за Фандъкова в София – квартал “Факултета”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Истината от първо лице – екип на БСТВ влезе в прочутия столичен квартал “Факултета” и научи, че местните въобще не прикриват, че гласовете им са купени. И обясняват как става сделката. Чутото и видяното е стряскащо, особено на фона на мизерията и мръсотия

В една от секциите, в която са гласували жителите на емблематичния столичен квартал Факултето и досегашния кмет на София Йорданка Фандъкова има подкрепата на 160 от 176 действителни гласа .

Отидохме да видим – как живее електората на столичната кметица.

Спираме на главната улица в квартал Факултето до смесен магазин, чиито управител е начумерен българин. Срещу магазина – строеж с неясен статут, а досами високата ограда – нерегламентирано сметище. По улицата – натоварен трафик от автобуси, коли и каруци. Тротоари няма, коли хвърчат бясно около децата, а под краката им -текат вонящи вади. Оказва се, че това представлява канализацията на Факултето.. Питаме случайни минувачи от какво най-много са недоволни?

Влизаме по-навътре в квартала, като прескачаме смърдящите вади. Няколко жени с деца са се облегнали на дувара.Едната мърмори на висок глас: Тази улица е забравена, забравена от Бога. Бъдещия кмет да прави канализация на хората…

На въпрос – а като сте толкова недоволни, защо гласувахте за Фандъкова?, разказаха схемата, но зад кадър.

Сред жителите на глада има и по-смели свидетели как се мачкат хората и купуват гласовете им.

В неделя е балотажът в София и гласоподавателите във Факултето са в очакване на следващия транш. Нищо, че децата им растат в мръсотията, а ходят по голяма нужда в близката горичка.

бств

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар