Скандал! Лудото Коце дал по 200 лева на провокаторите да нападнат полицията пред МРРБ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лудото Коце от Варна е поръчал погрома на министерството на регионалното развитие днес, твърдят задържаните и допълват, че за акцията по чупене на стъкла са получили по 200 лева на ръка от лидера на политическа партия “Възраждане”, който дори им обяснявал, че него в България нямало кой да го арестува и затова можел да си прави каквото си иска.

Според задържаните по известният като Костя Копейкин им гарантирал, че ако ги задържат ще има и адвокати, които да ги освободят от ареста, но веднага след обгазяването на протестиращите и реакцията на полицията, той се покрил и дори не си вдигал в момента телефона. От МВР все още разследват нападението на полицаи днес пред МРРБ, но от прокуратурата вече заявиха, че извършителите и поръчителите на деянията днес, срещу полицаите и сградата на регионалното министерство ще бъдат преследвани от закона с цялата му строгост.

Други участници в протеста днес пред сградата на МРРБ твърдят, че Костя Копейкин е бил там само с една цел да създаде поредната провокация, като така влезе в новинарските емисии и напомни за себе си, че съществува като партия.

Припомняме, че именно той беше човека на последните парламентарни избори, който стигна с политическата си партията до партийната субсидия, благодарение на други хора, които му направиха кампанията, защото беше заявил, че няма да пипа в никакъв случай субсидията и ще се откаже от нея.

Уви обаче това не се случи, партията му взе субсидията, Костя Копейкин буквално излъга всички и дори преди един месец си купи къща за 215 000 лева от нея, като твърди, че парите му се полагали като заплати от партията му на която той развивал политическата дейност всеки месец.

Според  членове на тази партия обаче, тя няма дори 300 члена, но това не пречи на Костя Копейкин да харчи парите от партийната субсидия, които уж щеше да дарява и да се отказва от тях.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар