Скандал! Лудото Коце и ГЕРБ Красен Кралев в тайна любовна връзка за Варна

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Вечният кандидат кмет на Варна, политика хамелеон Костадин Костадинов буквално е в топла прегръдка с Красен Кралев министър на спорта в кабинета на Герб, коментират варненци. Този който се прави на патриот и обяснява на цяла България, че който не гласувал подкрепял Герб е на качен всички билбордове собственост на Красен Кралев из цяла Варна – как стават тези неща?
Питат гневни варненци и обясняват, че Кралев може дори без пари да е дал билбордовете на Костадинов, защото Портних не винаги бил благосклонен към министъра на спорта, когато ставало дума за Варна и се налагало често споровете да се решават лично от Бойко Борисов, докато Костадинов по известен като Костя Копейкин имал толкова много зависимости, че не само щял да се подчинява лично на Кралев като кмет, но дори щял да подписва всичко без да пита.
Всъщност съседи на Костадинов от квартала му, коментират че този човек може да ти обещае всичко и когато дойде време да си изпълни обещанията обикновено се измъква с думите, че в момента това нямало как да стане или че това не зависело от него.
По паметливи припомнят и кой точно е Костя Копейкин за връзките му с Милен Врабевски пак спонсор на Герб. Костадинов първият път влезе в общинският съвет с подкрепата именно на Кралев и ТИМ се коментира във Варна и се обяснява, че този човек няма граници в наглостта си, сутрин гласува едно, след обяд отива и протестира срещу това което си е гласувал сам, коментират граждани в морската столица и припомнят на всички, че именно Костадинов беше човека с чийто глас навремето ТИМ и Кралев получиха възможност да строят в Морската градина на града, след това Костадинов се направи, че това не се е случвало и се опита да яхне протестите срещу това решение.
Пети път кандидат за кмет и пети път подкрепен от различна партия, това е наследника на Красимир Каракачанов в българската политика пък се коментира в социалната мрежа Фейсбук, като все още хората искат да знаят и как точно Копейкин и компания си плащат предизборната кампания, след като вече две години твърдят, че не усвояват партийната си субсидия, до която се добраха на последните парламентарни избори, благодарение на други хора, които омерзени от измамните действия на лидерът на лабораторната партия “Възраждане” си тръгнаха не само от движението което бяха създали, но се отказаха и да се занимават с политици и политика в България вече.
изчточник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_994.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар