Скандал! Мариана Николова буквално ходеше при по – възрастни мъже в парка

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Скандалната шефка на комисията по киберсигурност и вицепремиер на България е раздавала женски ласки в парка на по-възрастни непознати за нея мъже в София.

Новината не е фалшива, а самата истина, защото е потвърдена от очевидци и съседи на Марианчето, която като по – млада или много си е падала по – ласки от по -възрастни мъже или просто си е докарвала по нещо отгоре върху заплатата в държавната администрация.

За никого в квартала ни в София не е тайна, че Марианчето обикаляше пейките в парка и се закачаше с по-възрастните самотни мъже по пейките, но ето че най – накрая си намери по -възрастният Валери Симеонов и уви той и дава всичко онова от което тя има нужда.
Естествено ако бяхме нормална държава, тази жена никога нямаше да е вицепремиер предвид нейното минало в парка в София, но уви някои хора много обичат да практикуват най-древната професия в света и правят всичко възможно да се задържат колкото се може повече време в нея, а естествено Марианчето има опит и практика и както виждаме издига се момичето, въпреки че надали има нужните ценз и знания.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_827.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар