СКАНДАЛ! Млад циг*нин обяснява на всички българи защо държавата ни е пропаднала

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В социалната мрежа плъзна видео, на което млад циганин решава да обясни на всички българи защо държавата ни е пропаднала и защо нямаме оръжия.

Момчето разказва история за Васил Левски, в която Сюлейман паша му казва, че е продаден за шише ракия от поп Кръстьо. 

След дръпнатата “лекция” по история, той вади модерен телефон на джоба си и запява химнът на Великобритания на развален английски.

Ето какво казва циганинът: 

“Здравейте, сега ще ви кажа защо вашата държава е паднала от всички държави. Имам да ви казвам доста неща. Вие знаете много добре, че вашата България, държавата ви, нали се сещате, че вчера ви говорих за Васил Левски. Сега ще ви кажа няколко велики хора като него – Васил Левски, Христо Ботев, Иван Вазов, БенГовски, Георги Стойков Раковски и други. Те са много. Сега ще ви кажа защо вашата държава е паднала. Вие знаете много добре, защото поп Кръстьо е издал Васил Левски за едно шише ракия. Сюлейман паша е отишъл при Васил Левски и му казал „Ето, Васил Левски, видя ли, поп Кръстьо те издаде за едно шише с ракия“. Ето затова вашата държава е пропаднала, затова турците ви държат 500 години под турско робство, защото вие не си вярвате, не си помагате, затова нямате хубави оръжия и такива неща. Сега иначе щяхте да сте като Англия, Америка, Германия и други градове. Вие си знаете много добре даже сега ще ви пускам хима на Англия, да си слушам малко”, казва циганин.

След това той вади модерен смартфон с тъчскрийн и наистина пуска английския химн и започва да пее с наслада вместо „God save the queen” – “Good send the queen”.

С това видеото приключва.

Кадрите събират десетки коментари за отрицателно време. Ето и някои от тях:

“И на тоя цървул му плащаме тока и какво ли не ? Е, нема такава държава !”

“Ами махни се от нашата държава! Вземи си и ракия със себе си за спомен! Мазен глупак! Иди в и Индия там ти е мястото….”

“Прав е и е истинна че по продажен,злобен и разединен народ няма като нашия.”

“Ти от коя държава си бе тръндафор!”

Момчето се подвизава в социалната мрежа под името Reshat Hoca и определя себе си като блогър, актьор и ученик. Последната му активност там е от 2018 година. Той прави доста видеа, в едно от които дори обяснява какви правила ще „приложи“, след като стане кмет. Всички те са насочени към лицата под 18-годишна възраст.

На трето видео пък младежът пече кюфтета на полянка.

В профила му има и клип, на който се обажда на проститутка, по думите му, и се опитва да си я поръча за среща в различни столични заведения.

От по-стари публикации става ясно, че момчето е от Бургас и зове за сваляне на кмета Димитър Николов: „Значии.. махаме кмета Димитър Николов и ще гласувате за мен, и ще ги разбием всички!!!“, пише той в профила си.

Прави впечатление, че младежът има вече 4860 приятеля в социалните мрежи и се радва на огромен интерес.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар

Екипът на informiran.net не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.