Скандал! На тайна среща Борисов се договорил: МВР-министърът на Слави започва работа за ГЕРБ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Кандидат-министърът на вътрешните работи, предложен от партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“, минава на неофициален щат към ГЕРБ, твърди BIG5.

Скандалният масон-плагиат е новата скрита гимнастичка в групата на Бойко Борисов, твърдят изключително добре информирани източници от средите на партия „Има такъв народ“. По техни думи днес се е провела поредната среща между Бойко Борисов и кандидата за вътрешен министър на Слави Трифонов – Петър Илиев, на която категорично е било договорено, че бъдещия вътрешен министър ще бъде изцяло и безкомпромисно на страната на интересите на ГЕРБ. Според агентите ни това трябвало да се случва под пълна секретност, но за съжаление на Борисов в България тайни трудно могат да бъдат опазени.

„В момента, в който Петър Илиев застане начело на МВР, реално министър на вътрешните работи ще бъде Младен Маринов“, твърди човек от най-близкото обкръжение на Трифонов. По думите му всички, които по един или друг начин ще подкрепят правителството на Слави Трифонов, са хора, които или са „напазарувани“, или по някакъв начин са зависими от Борисов и обкръжението му.

„Всичко, което беше постигнато през изминалите месеци, ще отиде по дяволите през следващите дни“, допълва разказа си нашият агент.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар