Скандал! Недодялко и ГЕРБ сайтът PIK направили фалшив профил на Иванчева във Фейсбук

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Направен ми е фалшив профил и от него са пускани репликите за „преврат“. Те не са мои. В моят профил аз съм Десислава с две „с“. А пуснатото е с едно „с“. Не съм водила разговори за никакви пари. Кой е този Цветан Василев?! Аз нито го знам, нито го познавам. Този човек съм го виждала само по телевизията.

Това каза кандидат-кметът на София Десислава Иванчева пред Фрог нюз. Тя уточни:

Иво Прокопиев също не го познавам. Веднъж само го видях в съдебната зала, докато чакахме по наше дело. Адв. Марковски води наши дела и някой тогава ми го показа кой е. Аз дори не бих го разпознала, че е той. Даже и приказка не сме разменили.

В случая става дума за фалшив профил. Вече го няма, изчезна. Търсихме го, но е изтрит. Явно е направен, за да се свърши мръсната работа и после край.  Ние с Били /Биляна Петрова/ го издирвахме. Някой е създал профила и си е писал  уж от мое име. Чатът, който е от „Сигнал“ също е на 100 процента фалшифициран. Ще подам сигнал до прокуратурата и МВР. Имаме отворено писмо до медиите във връзка с тази атака. Днес ще го пуснем.

 

Йордан Бонев, разпространил чатовете, държи сайта „Истински новини“ и покрай него всъщност се запознахме. Там е пускал за нас позитивни нещо. Запозна ме с него един възрастен мъж. Когато съм контактувала с него се държах естествено, като към всеки нормален човек. Той ме е снимал без да зная и без мое съгласие.

Този компромат изобщо не ме разколебава да продължа в кметската надпревара за София. Единствено очаквах да ме арестуват. Хората започнаха вчера да ми звънят, за да ме предупредят, че ще ме заключат, ако изляза навън и отида на протеста пред Съдебната палата. Заради многобройните разговори закъснях малко за протеста. Но се страхувам. Готова съм психически за всякакви атаки и компромати. Готова съм спрямо мен да бъде упражнена и физическа сила дори. Тази сутрин очаквах да ме приберат. Бях готова. Чаках ги на вратата. Нали знаеш как е у нас-първо те прибират, а после те питат. Явявайки се на тези избори ние сме с пълното съзнание, че ще има различни действия срещу нас, дори и силови.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар