Бойко Кирил Пеевски

СКАНДАЛ! Не пускат медии за срещата на енергетиците с Денков, Борисов и Петков

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Протестиращите миньори и енергетици трябва да се срещнат след минути с премиера акад. Николай Денков и представители на трите парламентарни групи, които образуват т. нар. “сглобка”. Срещата ще се проведе в сградата на Народното събрание, но достъпът на журналистите е забранен.

От пресцентъра на парламента обясняват, че те с само домакин и не могат да допуснат журналистите в сградата, тъй като нямат такива правомощия. Така най-вероятно разговорите между управляващите и енергетиците и миньорите ще бъдат закрити.

Припомняме, че парламентарните групи на ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС приеха отправената снощи в национален ефир покана за среща и разговор с представителите на протестиращите миньори. Заедно с премиера Николай Денков, министъра на енергетиката, министъра на регионалното развитие и благоустройството и министъра на икономиката и индустрията в разговорите ще се включат народните представители Бойко Борисов, Томислав Дончев, Десислава Атанасова, Делян Добрев и Теменужка Петкова от ГЕРБ, Кирил Петков, Атанас Атанасов, Владислав Панев, Васил Стефанов, Радослав Рибарски, Венко Сабрутев, Стою Стоев и Ивайло Мирчев от ПП-ДБ и Хамид Хамид от ДПС.

Срешата започва в 11.00 часа в зала 134 в сградата на Народното събрание.

 

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар