Скандал: Нинова скача на служебния кабинет и Рашков чрез БСТВ

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пореден скандал разтърсва БСП отвътре, след като шефката на червените Корнелия Нинова е издала нареждане служебното правителство да се критикува от ефира на партийната телевизия.

Критиките срещу работата на кабинета на ген. Стефан Янев са основна политика и на кандидат-депутатите на левицата, при това някои от водещите фигури в лицето на Георги Кадиев, самата Нинова и други нейни водачи от самото начало на кампанията. Сега обаче оценките са се пренесли не къде да е, а на малкия екран.

Пресният пример за нареждането на Нинова е от вчера, когато на фейсбук страницата на БСТВ се появява странно заглавие с остър критичен елемент срещу служебния министър на вътрешните работи Бойко Рашков в разгара на скандала с прокуратурата и конкретно обвинител номер 1 Иван Гешев.

“Прокуратурата остро реагира на обвиненията на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков. Висшите обвинители буквално скочиха срещу негативните коментари и оценките за работата на магистратите в страната, направени от министъра…”, гласи отправката на страницата на медията, финансирана от “Позитано” 20 към сайта й и видео от брифингите през деня.

Социалисти питат как е възможно в битката на служебното правителство, в което присъстват и членове на БСП, включително министър (Янаки Стоилов – б.р.), червената телевизия да се включва с коментарен елемент срещу него. И напомнят, че в публикации оценъчен елемент би трябвало да отсъства според етичните медийни норми.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар