Скандал! Нова схема на ГЕРБ в изборният ден! Фалшиви лични карти на хора в чужбина вече са пуснати в действие и гласуват

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
По примера на авера си Реджеп Ердоган, Бойко Борисов е направил нова схема за местните избори в редица градове на България, коментират запознати с предизборнте дела на ГЕРБ.
Специално за изборният ден от Герб са напечатали фалшиви лични карти на стотици хиляди българи в чужбина за които са сигурни, че днес няма да си дойдат в България и тези карти са раздадени на определен брой тартори на ромски махали, те пък от своя страна срещу 100 лева на човек са ги раздали на точен брой хора, които днес трябва да минат в определен брой секции с тях, според коментарите днес, един човек може да гласува поне в 5 секции в определен град за кмет и навсякъде да представя различна лична карта, която на 100% ще е истинска, защото му е дадена от тартора на Герб в махалата и след това трябва да я върне там.
Няма нищо случайно, че ЦИК обявиха, че днес право на глас в България имат над 6 милиона българи при положение, че в страната не живеят повече от 4 – 5 милиона такива, но както всички знаем, не е важно какво и за кого ще гласуваш, важно е Михаил Константинов от Информационно Герб обслужване накрая да преброи всичко правилно. Очаквайте подробности за схемата на Герб.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар