Цвета Караянчева болница

Скандал! От страх за живота си, блъснатите от кортежа на Караянчева избягали в чужбина

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Приятели на семейството от Шумен, което беше блъснато от кортежа на Цвета Караянчева, споделиха, че вече тези хора не живеят в България.

Не знаем какво точно се е случило в деня на катастрофата, но след нея жената, която същият ден караше семейният автомобил блъснат от колата на Караянчева, буквално спря да общува с всички искахме да и помогнем, но тя отказваше.

Детето и няколко дена беше в болница, а тя само обясняваше, че чака мъжа си да си дойде от чужбина, за да ги вземе при него. Не искаше да говори с никой за катастрофата, като обясняваше всичко с думите: “Нямам право. Тези хора буквално няма да се спрат пред нищо. Нямам право да говоря.” Съседи на жената споделят, че семейството вчера буквално се е изнесло от България и надали повече ще се върнат в страната, а мъжът на жената просто е благодарил на бога, че жена му и детето му са живи и здрави и могат да заминат с него за чужбина.

Нямам какво да кажа за катастрофата, не можем да говорим за нея, радвам се че идват с мене в чужбина, катастрофата за нас е минало.

Според запознати, хората са били много уплашени докато са отказвали да коментират зверската катастрофа с кортежа на Караянчева, а детенцето е обяснило пред приятелчета, че хората от НСО буквално са изскочили от лимузината на Караянчева с автомати и са накарали майка му и него да лежат в канавката много дълго време, докато жената в колата ги е псувала и обиждала през цялото време.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/09/blog-post_562.html?m=1


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар