бойко борисов лъжа

Скандал! Паралелната реалност на властта. Просперитетът на мутрите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От страницата на Главната Мутра разбираме, че са публикувани “сезонно изгладените данни на НСИ”. Които, както разбираме доказват огромен просперитет, цъфтеж и връзване на територията.

БВП бил нараснал. Вярно ли? Ама наистина? Егати и просперитета! Бих припомнила една мисъл на Чърчил, че вярва на статистиката, само когато той лично е направил изследването. НСИ отдавна са горе на черешата. И оттам ни спускат благи данни за просперитет.

 

Не се и съмнявам, че животът на някои хора се е подобрил. Даже може поименно да ги изброим с все асансьори, къщи за гости, коли, имения, банки….Съгласна съм. Ама хайде не слагайте всички под един знаменател.

Защото мизерията трайно е превзела територията ни. Защото всеки ден в магазина за хранителни продукти за едни и същи неща се оставят все повече пари. Сметките за ток, парно, вода, стават все по-високи. Броят на взетите бързи кредити “до заплата” придобиха застрашителни размери. Защото доказват работещи бедни на проспериращата ви територия. По данни на други институции, 60 % са работещите бедни в България.

Какъв просперитет, бе, Мутро? Знаем, че ги гладите данните, ама все пак не всички сме членове на ГЕРБ и съответно без мозъчни гънки.

Паралелната реалност на властта. Просперитетът на мутрите…..ай честито!

И да гласувате пак за тях, договина още хора ще се включат в списъка на проспериращите на държавната трапеза!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук профил на Елена Гунчева

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар