Калин Стоянов

Скандал! Предложеният за МВР министър – агент на американските служби и обвиняем

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Номинираният за нов министър на Вътрешните работи в кабинета на ПП, ДБ и ГЕРП се казва Калин Стоянов и вероятно е посочен за поста директно от „посолството“, където се хвалеше пред съпартийци Асен Василев, че „Промяната“ съгласували имената на шефове на служби. Посолството ще си има цял министър – шапка на службите! Стоянов, който е назначен от Бойко Рашков през 2021 за шеф на ГДБОП, също така е член и действащ агент на Международната асоциация на началниците на полицията (IACP), като най-голямата и влиятелна професионална асоциация на полицейските ръководители в света, за безопасността на общностите по света със 130 годишна история. Каква е функцията на тази трансконтинентална организация със седалище зад океана в Александрия, Вирджиния, на хвърлей място от ЦРУ и ФБР – съдете си сами!? Иначе, нищо лошо, човекът за полицай си е с безукорна биография, като изключим лекето с прокуратурата. 👇

Бъдещият министър е бил и клиент на прокуратурата в качеството си на обвиняем. Калин Стоянов през 2021 година официално беше обвинен за упражнен натиск над прокурори по разследването за пране на пари, свързано с авансовите плащания за строежа на магистрала „Хемус“. Чужд шпионин, клиент на Гешев, кадрово попълнение на Бойко Дамаджаната – чудесна атестация за министър на МВР от Промяната, одобрен от новото ГЕРБ. С какво ли нашите американски приятели и техните проксита кирчовците държат за ревера Бойко Борисов, та е готов на всичко, за да им угоди?

Миглена Величкова, BNEWS, Северна Америка

Както виждате, всичкият кошмар от нощните записи с Кирил Петков и Асен Василев се оказва истина с любезното съдействие на ГЕРБ. Щом като самият шеф на МВР е агент на чужда държава, какво ли остава за бъдещите началници на ДАНС и разузнаването след чистката „законно-незаконно“, както се заканваше Асен Василев.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар