СКАНДАЛ! Пробите, изпратени във Франция са анонимни и не може да се направи връзка между тях и района (ДОКУМЕНТ)

Баба Дора, България, Животни, Странджа
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

16 юли 2018 г., Румен Порожанов: ”Чума има наистина и тя е потвърдена с всички лабораторни проби.

Първата взета проба е изпратена в Монпелие и чак след това е издадена първата заповед за евтаназия в село Воден.

Впоследствие имаме второ решение да не бъде в целите области, а само в съответните общини“.

16 юли 2018 г., Краси Георгиева, която живее във Франция, отправя питане до лабораторията в Монпелие, Франция, след започването у нас на избиването на хиляди животни:

 

Проби Франция
Проби Франция

„Здравейте, първо обяснявам, че съм от български произход и в момента в България има огромен проблем с избиването на хиляди овце и кози, уж болни. Медиите казаха, че Вашата лаборатория е извършила анализите. Възможно ли Ви е да ми изпратите резултатите, ако това е вярно, моля Ви.“

17 юли 2018 г. отговора на лабораторията в Монпелие до Краси Георгиева:

„Съжалявам, но ние не можем да Ви дадем детайли от анализите, които сме направили от получените проби на първия дом и на зоната в радиус от 10 км. Тези проби в повече са анонимни и ние не можем да направим връзка между тях и района. Моля влезте в контакт с д-р Цвятко Александров [email protected] , с който ние сме в контакт. Препоръчваме да видите и нашия сайт. С най-добри пожелания.“ /б.р. черния курсив е наш/

И какво излиза? Че пробите са АНОНИМНИ и от лабораторията не могат да направят връзка между тях и локализацията на района!!! През това време българските власти МАСОВО ИЗБИВАТ ЖИВОТНИТЕ!!! А Порожанов казва, че „първата проба“ е изпратена в Монпелие и чак тогава почнали да убиват животните.

Каква проба? Когато от лабораторията твърдят, че е анонимна /!!!/ и не може да се направи връзка между анонимните проби и района /!!!/, т.е. ПРЕДВАРИТЕЛНО СА ИЗБИТИ ЗДРАВИТЕ ЖИВОТНИ.

И какво означава, Порожанов, АНОНИМНИ ПРОБИ? Значи, че не са ОФИЦИАЛНИ! Защо лъже Порожанов и защо извършиха този геноцид над хора и животни, не е трудно да се сетите.

Това не е държава, а кочина!

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар