Скандал! Сватовете на Пацо Балкона от години живеят и работят във Валенсия

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Родителите на жената на Пламен Георгиев по известен като Пацо Терасата от години живеят и работят във Валенсия разкриват наши източници, защо точно там е поискал Пламен Георгиев да бъде назначен за посланик от Бойко Борисов.
Жената на Пламен Георгиев е стоматолог с практика в столичният квартал “Младост”, но уви скоро практиката ще бъде преместена във Валенсия, където от години са нейните родители. Пламен Георгиев е поискал лично от Бойко Борисов да бъде назначен точно във Валенсия именно заради факта, че там живеят от години родителите на жена му, естествено Бойко Борисов набързо е уредил нещата, защото както знаем откакто Пламен Георгиев беше назначен на поста шеф на КОНПИ, тази държавна агенция не само вземаше, но и връщаше взетото на някои хора, естествено тези хора не оставяха с празни ръце Бойко Борисов и уви тази тема е много болезнена както за него така и за цялото правителство.
Защото ако някой започне да рови в КОНПИ изведнъж може да се окаже, че за цялото си съществуване тя освен, че не е отнемала имущество и пари на олигарси, но дори на някои от осъдените от съда са им връщани определени неща, естествено срещу комисионни които са били носени лично на Бойко Борисов.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_916.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар