Скандал! Строеж в Панчарево дава ново шкафче с 1 млн. евро на Б.Б. (РАЗКРИТИЯ)

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Столична община иска да скрие от жителите на Панчарево това, което се прави тук. Това ме кара да си мисля, че патрон на обекта е Б. Б. Което на свой ред ме кара да подозирам, че тук ще има друго шкафче с един милион евра, защото този човек (бел. ред – строителят) разполага с много пари.

 

Ще очакваме компетентните институции да обяснят произхода на капитала и размаха на това строителство”, обяви председателят на ПП АБВ Румен Петков по повод строежа в Бистрица.

„Това е престъпление към природата и престъпление към всички жители на страната ни. Един път строим на Алепу, оказа се, че на врабче строим 70 кв.м. Тук – очевидно е голямо семейство – жилищна сграда. Този стремеж да се граби от природата, да се граби от здравето на българите е типичен за Б. Б. Трябва да му сложим край“, подчерта той.

Бившият вътрешен министър добави, че не вярва на прокуратурата, оглавявана от Иван Гешев.

„Той разследване няма да проведе, защото той е шапка, чадър на такъв тип мафиоти“, категоричен е той.

В проекта е заложено изграждането на жилищна сграда, изгребна яма и вграден трафопост. Строителната площадка е открита на 29.07.2020г., сочат данните на информационната табела.

В основата си сградата ще е почти два декара (1.756 дка). Разгънатата ѝ застроена площ е двойна (3424 кв.м), което предполага, че е двуетажна. Със сутерена достига 6655 кв.м. Това става ясно от строителното разрешение, издадено от Направление „Архитектура и градоустройство“, т.е. от главния архитект на София, през февруари тази година.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар