Скандал! Теменужка Петкова на хранилка при Ковачки! Бойко и той в схемата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Теменужка Петкова е напълно наясно с всички далавери на Ковачки в сектор Енергетика, но не смее и дума да му каже, защото първо че е на хранилка при него и второ Бойко Борисов също е в схемата, всички гласове на Герб от ТЕЦ овета на Ковачки са гарантирани на всички избори, както и огромни парични потоци към касите на Герб.
Теменужка всеки месец получава бонуси, Борисов всяка седмица твърдят запознати, докато Ковачки мачка всичко наред в Енергетиката и буквално е превзел сектора. Цените на тока, смяната на хора в НЕК всичко се съгласува с него споделят нашите източници, като дори се коментира, че силният преди това Богомил Манчев е бил лично отстрелян в сектора след като Ковачки помолил Борисов за това.
Тези хора грабят от всичко и всички и сега АЕЦ “Белене” като нищо ще му го дадат на него, а той ще го даде на някой друг, за да могат пак да лапат милиони шайката и да се правят на луди, че не участват в схемата. Самият Ковачки отдавна не крие, че е номер едно в бизнеса, но явно и онези отгоре го натискат да дава все повече и повече и той пък реално вдига цените на всички по веригата, докато прокуратурата естествено бездейства, защото Борисов и Пеевски са се разбрали с Цацаров и Гешев.
източник: https://xaknewsbulgariabg1.blogspot.com/2019/08/blog-post_748.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар