Скандал! Френска лаборатория напълно опроверга твърденията за африканска чума по свинете в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В България няма африканска чума по свинете е заключението на френската лаборатория, която е получила няколко стотин проби за изследване от страна на няколко големи свинекомплекса в България, които не се доверяват на резултатите на БАБХ.
Според френските лабораторни изследвания пробите са взети именно от свинекомплекси в които БАБХ и министерството на земеделието вече са обявили, че има чума и това разминаване в резултатите е силно обезпокоително както за всички в ЕС, така и за самите собственици на свинекомплексите, които искат обяснение от БАБХ и лично от министър Десислава Танева, защо лъжат, че в България има чума по свинете.
Според френската лаборатория, резултатите вече са изпратени в европейската комисия за безопасност на храните в Брюксел и от там ще разпоредят нова незабавна проверка в България. Собствениците на свинекомплексите вече обмислят да съдят България, както и персонално за огромните си загуби измислилите чумата в България шефа на БАБХ, д-р Дамян Илиев и неговата шефка Десислава Танева.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар