Скандал! ЦИК обяви за незаконни билбордовете, платени с кеша на “Промяната”

Общество
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Денков си е сложил билборд с мен, защото дължи избирането си за премиер на мен. Сложил и Делян Пеевски, защото се криеше при него от миньорите да не го бият”, пошегува се Бойко Борисов

Централната избирателна комисия защити правовия ред, обявявайки за незаконни билбордовете на “Продължаваме промяната”. Партията на Кирил Петков и Асен Василев ще трябва да бръкне дълбоко в чувалите с пачки, плащайки тлъста глоба, т.к грубо е погазила параграф 1, точка 17 от Изборния кодекс.

Билбордовете  с логото и номера ППДБ и снимки на Николай Денков, Бойко Борисов и Делян Пеевски са монтирани в разрез с българското законодателство, а областните управители на София и Пловдив трябва незабавно да ги свалят, се казва още в решението на ЦИК от днес.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не скри възмущението си от поредната безвкусна изцепка на ПП-тата, припомняйки, че въпросните винили са платени “от кеша”, който Киро, Лена, Асен и Денков са събрали от криминалния контингент, от Бобоков и от “шефчето на Бейкролса”, както стана ясно от разпространените преди седмица записи.

“Николай Денков си е сложил билбордове с мен, защото на мен дължи избирането си за премиер. Няма как да стане премиер с 30 депутати. Сложил е и Делян Пеевски на билборда, защото се криеше при него от миньорите – да не го бият. Защо не си сложи Кирил Петков и Асен Василев за реклама?! Те се крият. Съжалявам, Денков – повече няма да пътуваш!”, категоричен бе Борисов.

По думите му той е забранил на актива на ГЕРБ да слагат рекламни пана с неговия образ, защото за разлика от Николай Денков, хората го познават достатъчно добре и няма нужда от подобна евтина реклама.

Източник: crimesbg.com


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар