Продължаваме Промяната

Скандал! 800 млн. се губят от аферите на Кировците в Булгаргаз

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Държавната компания „Булгаргаз“ ще получи заем от 800 млн. лева за закупуване на природен газ. Това става ясно от постановление на Министерския съвет, прието на заседанието му в четвъртък.

Това провокира бившия евродепутат Николай Бареков да направи любопитно сравнение в социалната мрежа.

„АФЕРАТА БУЛГАРГАЗ = 800 ЧЕКМЕДЖЕТА

Помните ли тези снимки? Само от Аферата „Булгаргаз“ Киро #Простото и другият апаш Асан Василев са откраднали 16 000 (16 хиляди) такива пачки. 800 000 0000 (800 милиона) отпусна днес служебното правителство на „Булгаргаз“, за да покрие загубите само за последните 6 месеца!

СВЪРЗАНИ НОВИНИ

Точно 800 такива чекмеджета се губят някъде по спалните на Киро и Асен. А половинките им Лена, Линда и Спецов биха могли да ни осветлят по въпроса с нощните шкафчета“, коментира Бареков.

По думите на служебния премиер Гълъб Донев решението за отпускане на заема от 800 милиона лева е от изключителна важност, защото той ще стабилизира състоянието на „Булгаргаз“ и ще гарантира сигурността на доставките през предстоящия отоплителен сезон.

ПИК припомня, че допреди кабинета „Петков“, „Булгаргаз“ работеше на печалба – миналата 2021 г. компанията отчете печалба от 33,2 млн. лева и то само за първите 9 месеца, което бе ръст от 11,4% спрямо същия период на по-миналата година.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар