Скандал! €20 млрд. неустойка, ако спрем да горим боклука на ЕС, подписал Бойко през 2015… Съобщи Ковачки, той „само изпълнявал нареденото от Борисов“

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ковачки е български бизнесмен, винаги в приятелски политически кръг.

Собственик е на няколко ТЕЦ -а, в които, вече сигурно потвърдено, се гори боклука на ЕС.

Според него Бойко Борисов е подписвал договори да горим в България боклука на ЕС, а неговите ТЕЦ – ове са само един изпълнител, по договорите, за което му се плаща.

Ако горенето бъде спряно, по споразумение, сключено през 2015, държавата ни ще трябва да плати €10 милиарда неустойка. С което Бойко фактически ни е заробил вовеки да усвояваме отпадъците на Европа.

Ковачки е готов да запознае обществеността с документи, които доказват това.

От тях става ясно, че се горят боклуци от Италия,  Англия и Испания, а това става по препоръка на Брюксел. Свидетели сме, че европейците иначе са отявлени еколози и екозащитници,  но обръщат гръб на престъпленията от задния двор и мълчаливо тровят бедната и корумпирана страна, член на същата общност.
Затова и ДАНС и Прокуратурата влязоха в моите ТЕЦ – ове,  извзеха документите, от които става ясно, държавата ми възлага да горя боклуците, като това е напълно съгласувано с Бойко Борисов, който лично е поемал ангажиментите пред другите европейски лидери и ги призовавам всички да спрат да се упражняват с името на Христо Ковачки, казва един от мразените бизнесмени днес в България.

Имам документите и ако не се спрат,  мога да ги покажа не само на медиите в България, защото едно е да правиш успешен бизнес,  друго е да търгуваш интересите на един народ, като българският – нещо, което постоянно правят нашите представители в Брюксел без да се съобразяват какво искат реално хората в България.
Това не оневинява престъпните действия, въпросите са много, някой дължи не просто отговори.
Източник: fatal-media

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар