Паметник

Скапана държава със скапани управници и заспал народ, който чака да му турят ножа или да го изпратят да се бие на фронта за американските евроатлантически ценности

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

До къде я докарахме?

Често са ме критикували за острия ми език, често са ме критикували, че скачам на всички….

В крайна сметка с вчерашния варварски акт се потвърди, че съм бил прав.

Нямаме адекватна опозиция, лидери и държавно мчмислещи политици … За управляващите мутро-фашисти да не говорим, че там положението е христоматийно!

След протести 2020, в които активно участвах, заедно със стотици хиляди съмишленици, родолюбци и истински патриоти, вместо България да тръгне в една нормална посока на развитие, тя полетя стремглаво надолу и като морални ценности, и като законност, и като международно присъствие….

Все си мислех, че Бойко Борисов и борисовщината са най-голямото дъно, до което държавата ще стигне през най-новата си история…. Оказа се, че в тези си мисли не съм бил никак прав.

Има и по-голямо дъно, което се копае надолу ежедневно и то се самоопредели като „сглобка“.

Част от тези хора бяха доведени за ръчичка от американските протежета в бизнеса тук и наложени като министри през 2021г. , други се оказаха ренегати и ниско морални индивиди….

Някой ще каже говори с имена? Естествено!

Визирам триото Киро, Асен и Денков доведени от Прокопиев и Безуханова, и индивиди като Бойко Рашков, Настимир Ананиев, Явор Божанков, които предадоха всички ценности и обещания, за да се облекат в депутатска власт (има и други, списъкът е доста голям).

Направи се всичко възможно през тези няколко години от 2020г. насам държавата и европарите да бъдат „разпределени“ или иначе казано окрадени правилно в зависимост от това кой и за колко време се домогваше до властта!

Помните ли онова „консомолче“ Пеканов? Аз и него помня, и продажната му хлъзгава позиция, която се менеше в зависимост от това как го курдисат я от тук, я от Виена (визирам един, дето беше премиер без ден трудов стаж)….

Всичките тези боричкания, кражби и продажби доведоха до това с договорки и ала-бали на власт да дойдат реваншисти, фашисти, чужди агенти, доказани мутри и едно прасе, което каквото докосне то съхне.

Стигнаха и до там, че си договориха и за пореден път окрадоха изборите в София и на няколко места в страната …. И всичко това се случи пред очите ни и с мълчаливото съгласие на ….. Опозицията.

Вярно поразиграха някой и друг цирк за пред хората, но след като всичко мина плеснаха с ръце и се прегърнаха.

Резултатът го виждат всички!

✅Посегнаха на църквата и гониха свещенници…

✅Посягат на децата…

✅Посегнаха на парите и колите ни…

✅Посегнаха към жилищата ни…

✅Посегнаха към енергетиката…

✅Разпродават през плет за грош държавно имущество и държавна земя…

✅Оставиха пенсионерите гладни за Бъдни вечер, което не се е случвало от н’ам кога….

✅Посегнаха на историята, на паметта ни …..режат я с флекс и резаци като бедни цигани старо жЕлезо!

✅Правят ни за резил и подигравка в света, слагайки ни до талибаните, които взривяваха културно-историческо наследство, за да затрият и те паметта на хората…

‼️Конгречулейшън!

✅Знакови убийства и оправдания за всички мутри и крадци от Къро, Галев, Алексей,  та се стигне до оправдания за Борисов, Божков , Севда,  Горанов  и всичко се що беше за съд и Бай Ставри …… А опозицията мълчи и само джавка лекинко, за да не изгуби и малкото трохички, които мутро-фашисти им подхвърлят….

Ще питате къде е президента в този пъзел? Хах, ами на топло в президентството … „С вас сме г-н президент“ и после айде у лево.

Нима не се случи така? Изиграха ли го!? Да!? А той и голяма част от „екипа“ му им се вързаха и си помислиха, че ще си играят с някой, който е играл с Бойко!

Да ама не г-н Радев, щеше да ви каже Петко Бочаров …. С мечка мед не мож’ се яде!

Взеха ви властта под носа, а сега ще ви вземат и правомощията и всичко това заради ваши грешни решения.

Щото и вие като тях търсехте удобни, а не хора, които да вършат работа. Е, ядец.

Положението в България след преврата с ала-бала, циркът с машините на местния вот и грубата намеса на посолството е: пълзящ фашизъм, завладяващ държавата, подобен на този в Украйна … Прокарван от чужди шпиони, шарлатани, мошеници и мутри!

Доказателство за това е избраният кмет от ДС наложен отново от вън и отрязаната варварски ръка на паметника снощи….

И всичко това пред погледа на президент с над 55% подкрепа и уж патриотична опозиция…..

Скапана държава със скапани управници и заспал народ, който чака да му турят ножа или да го изпратят да се бие на фронта за американските евроатлантически ценности…. 185 пола, меки китки и либерални извращения.

Честито!

Тихомир Василев


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар