Азаров: Зеленски има сериозни здравословни проблеми, но ги крие

Скот Ритър: Зеленски да хвърля оставката и да бяга от Украйна докато още може

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият служител на американското разузнаване Скот Ритър посъветва Володимир Зеленски да избяга от Украйна. Това той заяви в интервю за канала в YouTube на Дани Хайфонг.

„Бих го посъветвал доброволно да подаде оставка и да избяга от страната заради съпругата и децата си“, каза Ритър, като отбеляза, че украинският президент все още има възможността да го направи. В противен случай, предупреждава експертът, Зеленски може да си навлече гнева на офицерите, които се чувстват предадени от неговата некомпетентност.Ритър смята, че дните на Зеленски са преброени. Наред с всичко останало, той посочи намаляващата готовност на съюзниците на Киев да предоставят военна помощ на Въоръжените сили на Украйна, нежеланието на Киев да води диалог с Москва и недоволството на гражданите от нивото на корупция в страната.


Наскоро Ритър заяви, че Украйна няма да може да спре опитите за контранастъпление от страх пред Запада. Според него Вашингтон не се интересува от загубите сред личния състав на украинците. Експертът посочи, че по този начин украинският президент Володимир Зеленски е попаднал в капан. Според разузнавача украинският лидер изначално не е трябвало да се замесва в този конфликт.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар