Скритият топ-гербер в БСП се активира – атакува ръководството, точно когато Бойко едва се крепи

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
В момент, в който властта едва се крепи, Сергей Станишев се включи в усилията за спасяване на Бойко Борисов.
Той остро нападна ръководството на БСП.

“Вотът на недоверие срещу правителството на Борисов, внесен от БСП, е обоснован, но не трябва да е заради политическия сблъсък, а да отговори на очакванията на хората“.

Това заяви вчера президентът на Партията на европейските социалисти.
“2020-а година остава стратегическа за БСП. Тя трябва да се превърне в алтернатива на управляващите“, каза още Станишев.
Той отправи критики към някои от решенията на ръководството на БСП, както и към начина, по който ще се проведе изборът на нов председател на партията:
“До момента – начинът, по който се подхожда, не ми вдъхва особен оптимизъм, за съжаление. На пленума, когато са гледани правилата, много разумни предложения са били отхвърлени, просто защото не излизат от ръководството. И аз питам защо се прави – просто на инат или с някакви други цели?! И много хора в БСП си задават този въпрос”, казо лидерът на ПЕС.
Всъщност обаче това са празни приказки, защото изборът на нов лидер е пряк и е върхът на партийната демокрация в България. Много малко партии някога са го прилагали.
Скритият топ-гербер в БСП заяви, че засега нямал планове да се кандидатира за председателския пост на БСП, въпреки че имал достатъчно номинации.
Станишев може и да си мисли, че хората в България са забравили, че като премиер се сдуши с Доган и Пеевски – в името на далаверата. Сметките му обаче са криви! Българите знаят много добре, че той е представител на олигархията, на върхушката, която ги ограбва и лъже. Същият човек се опитва да ни наложи скандалната Истанбулска конвенция. Ако бъде приета, тя ще задължи нашите власти да карат децата ни да “учат” за измисления “трети пол” и за безмислената, но опасна – “джендър идеология”!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар