Славена Вътова помпа мускула на Цитиридис

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Пот и пъшкане белязаха новото вечерно шоу на bTV, което стартира вчера от 22:30 часа. Стоновете дойдоха от водещия Николаос Цитиридис, върху чието тяло усърдно се труди амбициозната му екранна партньорка Славена Вътова, пише Lupa.bg.

Часове преди първия ефир стана ясно, че красавицата с изваяни форми се е превърнала и в личен фитнес инструктор на заместника на Слави и безжалостно напомпа мускулите му, за да може Николаос да издържи предстоящото психическо напрежение. Двамата направиха тежка тренировка, на която би завидял и професионален атлет.

Славена, която ще краси Цитиридис в новото шоу, му показа на кои мускулни групи да наблегне. Следвайки указанията й, той се впусна усърдно в упражнения за трицепс и глутеус.

За Славена няма тайни във фитнеса, но тепърва ще стане ясно дали ще се справя с лекота и на екрана. От секси партньорката на Николаос се очаква не само да пръска чар в ефира, но и да забавлява тв зрителите.

„Ще ви поставям в много нестандартни ситуации, ще поставям и други хора в нестандартни ситуации“, обеща Вътова.

Въпреки че не е впечатлена от физическите дадености на водещия Николаос, очарователната брюнетка не спира да сипе похвали за ума му. Според нея той има бърза мисъл и страхотно чувство за хумор, с които ще блесне пред зрителите.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар