Славея Сиракова отлага сватбата – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Славея Сиракова – дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков, отлага сватбата с годеника си, пише Intrigi.bg. Звездната наследничка се сгоди преди повече от 4 месеца на остров Бали за тайнствен по-възрастен от нея мъж. Двамата обаче все още не са си казали “Да”, а близки до семейството разкриват, че Славея имала известни колебания относно големия ден.

Тя искала да даде още малко време на дъщеричката си да свикне с новия мъж в живота им и да го приеме. Малката Амили харесвала бъдещия си пастрок, но трудно възприемала факта, че майка й ще се омъжва за друг мъж, различен от татко й.

Както е известно, Амили е плод на любовта между Славея и бившия й приятел Иван, с когото имаха краткотрайна връзка. Малко след раждането на момиченцето, Славея осъзна, че е допуснала грешка в избора си на мъж и двамата се разделиха.

Притесненията й относно сватбата с новия й годеник са именно да не сгреши отново. Затова щерката на шефката на гимнастичките решила да си даде малко време и да има възможност добре да опознае мъжа до себе си.

Тези дни тримата бяха на морска почивка, където Славея отново отвя мрежата с превъзходно тяло за разлика от годеника си. Той не спира да търпи подигравки в мрежата заради лоестото си шкембе и увиснали гърди, по-големи от тези на Славея.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар