Слави каза, кого ще подкрепят от ИТН за шеф на СОС. И пожела: На младоженците

Слави: Агонията приключи!

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След поредица от безумни, глупави и унизителни обрати, днес стана ясно, че най-вероятно, логично и с облекчение отиваме на избори. Защото Мария Габриел, на пресконференция каза, че оттегля кандидатурата си за премиер и отиваме на избори. Това написа в профила си във Фейсбук лидерът на ИТН Слави Трифонов.

„Следващият мандат ще отиде в ПП/ДБ. Тях, напълно логично, никой няма да ги подкрепи. Третият мандат, в когото и да отиде – той ще го върне и така, съвсем правилно, отиваме на избори. Да, има хора, на които това не им харесва, но уважаеми приятели това са хора, които се страхуват от избори, което съвсем логично означава, че се страхуват от демокрацията.

Защото, когото и от тези хора да питате: „защо се страхува от избори“, той ще избълва един куп лъжи, но всъщност, той се страхува от резултата от тези избори, а всъщност – няма никакво значение дали се страхува или не се страхува, защото така или иначе си заминава“, допълни Трифонов.

По думите му най-после тази агония е приключила и допълни: „Забележете, тя не беше обидна само за участниците, а беше най-вече обидна за хората, които освен наблюдатели са и избиратели. Тоест, уважаеми хора, български граждани, абсолютно съм сигурен, че вие заслужавате уважение, благодарност и най-вече заслужавате съвсем друга политическа класа, която сега се надявам да си изберете на следващите избори. Гласувайте с разум, бъдете умни, за да бъдете силни. Вие сте на ход!

Уважаеми читатели на informiran.net, призоваваме Ви да помогнете с дарение за сайта, за да можем да продължим неговата кауза.

Последвайте нашия канал в социалната мрежа Телеграм: informiran.net и се абонирайте за нас в Facebook: . .

Източник: www.kritichno.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар