Слави Трифонов: Сега ще ви кажа как се разпределят важните постове в държавата

Слави: Асен Василев е като глухар. Само че не е влюбен в женска, а в себе си

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на Има Такъв народ Слави Трифонов коментира проектобюджета на Асен Василев на страницата си във Фейсбук.

Ето какво написа той:„Проектобюджетът на Асен Василев получава критики от всички страни:
че е подчинен на 3 процентовия дефицит, че му куца приходно-разходната част, че заради този бюджет ще изтеглим още милиарди дългове.


Асен Василев, министър на финансите

Специалисти, некоалиционни партньори, професионалисти… Всички говорят, даже крещят, в ушите на Асен Василев, белким ги чуе.

Като запознат с фауната на България, ще ви кажа за едно прекрасно животно – красиво, рядко, труднодостъпно. Нарича се глухар. А защо се нарича глухар? Защото, когато пее любовната си песен, с която привлича женските (тъй като говорим за мъжкия глухар), той така се напъва, че спира да чува. Не чува нищо. Може да гръмнеш до него с пушка и той няма да чуе. Заради любовта, любовта е голяма сила.

Асен Василев е глухар – извинете, като глухар. Само че не е влюбен в женска, а е влюбен в себе си. Такива хора като него много се обичат, мислят за себе си, че са велики. Никога не са виновни, смятат другите за по-нисша класа и затова са вредни.

Особено, когато имат власт. За N-ти път ще ви кажа, че Асен Василев, присъдружните му политици и, въобще, такива като него, никога не бива да се докосват до власт, камо ли да правят бюджета на цяла държава.


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар