Слави: Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на ИТН Слави Трифонов коментира разбирателството между партиите за отмяната на дерогацията в своя профил във ФБ.

Ето какво написа той:

ГЕРБ, ДПС и “Продължаваме промяната” се разбраха за дерогацията. Естествено, че ще се разберат.

Те са се събрали да печелят, а не да управляват. Тоест, да печелят като управляват. А печалбите не търпят емоции. Те изискват взаимни компромиси. Както казват в “Кръстникът”: Нищо лично, просто бизнес.

Едното лоби се разбра с другото лоби, че трябва да печелят и двете лобита. Така, че стана безпределно ясно защо са заедно хора, които се мразят. И защо ще правят всякакви компромиси, и всички приказки в публичното пространство са просто “пунта мара”, както казва един от некоалиционните партньори.

И друго стана ясно. ГЕРБ и ДПС днес се разбраха с Асен Василев, а не с Денков, което ясно показва кой е истинският министър-председател в това правителство. Изводът е толкова ясен. Просто бизнес и то с Асен Василев. А, и той обещал, че няма да прави никакви коалиции с БСП, Възраждане и ИТН. За другите не знам, но за “Има такъв народ” знам. Не е имало нужда да ни споменава, ние по принцип не го щем. И него, и неговите подчинени.

Веднъж ги свалихме и ще направим всичко възможно пак да ги свалим. Нищо лично, просто справедливост.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар