Слави: Вие си пишете, каквото искате, а аз ще правя, каквото съм решил!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

На Слави Трифонов явно му писна да чете всеки ден какво щял да прави и как ще го прави.

Той не издържа и  отговори с кратък пост в социалните мрежи на всички коментари, които бяха казани и писани по негов адрес след 31 юли във връзка със съобщението, че ще прави политически проект.

„В последното предаване на “Шоуто на Слави” обявих, че с моя екип ще правим телевизионен проект. И тъй като това не е достатъчно, обявих, че ще реализирам и политически проект.

Оттогава до днес чета всякакви неща за себе си и за това какво ще правя. Чух и всевъзможни сценарии за бъдещето си. А това е прекрасно. Защото провокирам свободата на словото. Какво по-хубаво от това? Може пък да се пооткъснем от това достойно за недемократичните държави 111-о място.

Така че, социолози, политолози, всичколози, вие си пишете, говорете, мислете, пък аз ще направя това, което съм казал на 31 юли. Ще направя това, което ми позволява законът и моралът. Пожелавам успех и на вас, и на себе си“, написа Трифонов в социалната мрежа.“

Засега медиите мълчат и се чудят какво да отговорят.

До момента те мълчат и не смеят да тълкуват думите му, защото не знаят какво да кажат.

Слави ясно показва, че не се е отказал.

Отговорът му явно бе предизвикан от социологическото проучване на Барометър, в което му отредиха 1,7 процента одобрение.

А шоуменът лаконично ги заля с кофа студена вода.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар