Слави! Време е да изхвърлим боклука, братле!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Слави! Време е да изхвърлим боклука, братле!

Вече не е смешно, боклукът като метафора вече е реалност и като СМРАД.

Боклуците узурпирали властта се вкопават и затягат обръчите на контрол. Социалната несправедливост вече не е усещане за корупция, а усещане за диктатура. Страховете на хората вече се реални, а лъжите на правителството са банални.

Хората имат нужда от лидери, които да ги поведат. Тактиката „не сме готови, да изчакаме, ще видим“ някак си изостава от динамиката на времето и на изкуствено създадената ситуация.

Ясно трябва да се каже ще има ли такъв народ или няма да има? Гневът набира сили в гърдите ни и правителството вижда това затова и създава ограничения на предвижване, на комуникация, на срещи, защото гневът е заразителен и от него са заразени повече хора, отколкото от грип да речем. Трябва някой да застане твърдо и да каже, че ще поведе хората към един нов живот.

Боклуците не са само метафора, а те са реални и ги гледаме не само по телевизията, а и как идват с камиони и кораби и как ни заливат. Дишаме ги, пръскат ни, хранят ни, пием ги и виждаме ги всеки ден!

Време е да изхвърлим боклука, Слави и колкото повече се бавим толкова повече ябълките гнили отравят средата. Не е важно днес да си добър, а важно е и да си далеч от лошите . Добър е този, който е с народа, а лош е този, който участва и безучаства в тази Диктатура. Не зачетоха вотът на хората с референдума преди, а сега като дойде Диктатурата и вот няма да има, време да изхвърлим боклука, Слави, време е!

blife.eu

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар