Слави да предложи за премиер Ирена Кръстева – тя също владее чужди езици и е отличен специалист

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Помолиха ме да напиша речта на Слави Три за 13 часа. Представям ви я ексклузивно първо тук, шегува се във Фейсбук Илия Иванов, след злополучния проектокабинет на Слави Трофонов с министър-председател Николай Василев.

Представя ми ви речта, която Илия е подготвил за Слави:

“Воден от прозрачност и желание за промяна, и след като първото ми предложение не беше прието, днес аз давам път на дамите! Предлагам за министър – председател един отличен специалист. Родена е на 22 юли 1955 г. Завършва класическа филология и журналистика в Софийския университет. През 80-те години работи като коректорка в издателството на БАН. Владее 2 езика. През март 2002 г. е назначена за изпълнителен директор на Българския спортен тотализатор. По-късно придобива множество печатни издания и телевизионни канали, които бързо се превръщат в символ на безкомпромисна и обективна журналистика. Бизнесдама, филантроп, човек с безспорни качества. Моето второ предложение е Ирена Кръстева.”

(Liberta.bg допълва, че Ирена Кръстева говори български, гръцки, англисйки, руски и арабски.)

От 13.00 ч. днес в БТА ИНТ, заедно с Николай Василев, ще отговарят на журналистически въпроси и ще представят новия си проектокабинет със сменени имена и ревизирани министри.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар