Слави: Тези, които арестуваха Борисов сега го пазят с жандармерия от народната любов

Слави за промените в Конституцията: Защо имам неприятния вкус в устата, че това е поредната гадост, сервирана от сглобката?

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов коментира в своята страница във Фейсбук дебатите за Конституцията днес в парламента.

Ето какво написа той:

„Гледам дебатите в Парламента за промени в най-важния български закон – българската Конституция. Аз не съм юрист, но гледам в правото си на български гражданин. Защото ме интересува, като български гражданин, какво налага промени в българската Конституция, защо трябва да бъде променяна, какви са предложенията и кой ги предлага. Предлагат ги други български граждани.

Водещи са Бойко Борисов и Христо Иванов, както и гражданинът на България и Канада – Кирил Петков.

Като онзи, дето падал от осемнайстия етаж и на третия етаж си казал: до тук добре, и аз казвам: до тук добре. Само дето, въобще не е добре.

От дебатите ми стана ясно, че всички професионални гилдии и организации, включително и високоуважавани конституционалисти, са против тези промени.

И твърдят, че ако тези промени биват направени, те ще паднат в Конституционния съд, защото са противоконституционни.

Тогава защо сглобката иска да направи промени в българската Конституция, които всъщност са незаконни? Защо нямаше обсъждане на тези промени? Защо бяха създадени на тъмно, скрито и тайно, като нещо срамно? Защо в промените е включена смяната на националния празник от 3-ти март на 24-ти май?

Защо имам неприятния вкус в устата, че това е поредната гадост, сервирана от въпросната сглобка, некоалиция или както там се нарича? Защо? Защо? Защо?

Напоследък, непрекъснато си задавам този въпрос. Нямам отговори, а ситуацията става все по-сюрреалистична. И единственият отговор, който намирам е, че в момента, за съжаление, ни управляват некадърни, неморални и некомпетентни, алчни за власт и самозабравили се хора, които моментално трябва да си подадат оставката.

 


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар