Слави на ЕКП: Гарван гарвану око не вади

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ЕКП* Европейската комунистическа партия.

За Европейската народна партия и за нейния началник в Европейския парламент Манфред Вебер явно чекмеджетата, кюлчетата, корупцията и най-вече върховенството на закона нямат никакво значение.

Подкрепата на ЕНП и Манфред Вебер за Бойко Борисов е изцяло против логиката на морала и въпросното върховенство на закона. Това е толкова отвратително лицемерие, че си правя следния извод:

Има не само български политици, които не ги е срам, явно има и европейски политици, които са оперирани от срам и морал в ранна детска възраст. Аз не знам тази резолюция какво ще промени. Какъв ще е ефектът. Или дефектът от тази резолюция. Но тя няма да промени истината. А истината я знаем всички. Ние нито сме луди, нито толкова глупави, че да вярваме на доклади, резолюции, европейски политици или когото и да било.

Тъжно е, можеше да има повече морал в Европейския парламент, ама – на. Явно и там трябва да има процеси, които да направят ситуацията морална и правилна. Обаче, уважаеми български и европейски политици, не можете да промените истината. Истината е само една. Тя е като гравитацията – въобще не й пука какво мислите за нея. Просто си съществува. А за гарваните дето не си вадят очите един на друг – и на тях ще им дойде времето. Рано или късно. Повярвайте ми – бил съм ловец. Знам как става.

Слави Трифонов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар