Слави: Не сме в парламента заради кодовете на Киро!

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Вие вярвате ли, че ИТН наистина има 3,83% на последните избори? Помните ли думите на Георги Свиленски за кодовете, които му е предлагал Кирил Петков? Това го казват хора, които са вътре в парламента, не го твърдят аз“, хвърли бомбата Тошко Йорданов на пресконференцията на „Има такъв народ“ във връзка с референдума за президентска република.

Сценаристът на Слави отказа да отговори по-конкретно дали смята, че има изборни манипулации, но посочи отново поръчаното от ИТН проучване от социологическата фирма „ИПСО“, която дава 8,5 на 100 за партийката на Дългия.

По отношение на милиарда, който Кирил Петков твърди, че Трифонов му е поискал, Слави каза: „Гледах това, което съобщи Кирил Петков по bTV, когато заместваше Венко Сабрутев.

Това е абсолютна лъжа. Защо лъже така – нямам никаква представа. Няма такъв милиард, не съм му се обаждал“, отсече той.

Съдя Кирил Петков, на 21 април е първото дело, за това, че обявява лъжи. А мен кой ме съди – нямам никаква идея“, посочи Трифонов. По наша информация искът е на стойност 50 000 лева.

По отношение на декларацията си, той заяви, че дълго време се представя по телевизията и е видимо как си изкарва парите. „От друга страна, съм обект на жълт интерес. Взех решение, което не е правилното решение. Това, че не подавам декларация, имаше своето следствие. На мен са ми правени проверки, в момента продължава да ми се прави проверка за всичко, което притежавам“, заяви той.

Дългия се изказа и по любимата си тема „Македонияяя“. „Нашият външен министър постоянно беше заобикалян и това е една от причините Кирил Петков сега да не е премиер. Той си изми ръцете и се скри за парламента. За падането на ветото да си поемат отговорност ПП, ГЕРБ, ДПС и ДБ“.

„Ветото трябва да се върне – това е единственият механизъм, с който да противодействаме на чудовищната антибългарска кампания в Скопие“, единодушни бяха Тошко и Дългия.

Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар