Слави, оттегли клоуна Тошко! Младите няма да те търпят дълго!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Търпението към експериментите, които се опитват да ни пробутват всеки ден клоуните от партия “Има такъв народ” свършва.

Преди минути Тошко Йорданов оттеглил кандидатурата на Момчил Иванов за правосъден министър, който лъсна в медиите със скандални чатове. Подобни на тези, които пишеше Дани Кирилов, който се превърна в мишена на “Шоуто на Слави”. Тогава Борисов наказа грешката на Кирилов и го изхвърли от правителството.

Сега същото се повтаря с Момчил, но заедно с мантрата, че не той, а журналистите му били виновни за словоблудството. Отделен въпрос е, че чатовете на Иванов се появиха в Новини.бг, а не в БЛИЦ.

Тошко, който е платил една заплата през битието си има наглостта да спомене и БЛИЦ. Все едно, че най-четената електронна медия му е виновна за постоянните издънки.

Тошко, нима БЛИЦ ти е виновен, че не можеш да напишеш едно изречение без 3 правописни грешки?

Нима БЛИЦ ти е виновен, че през 2-3 дни сменяте кандидатите си за министър-председатели и министри?

Нима БЛИЦ ти е виновен, че вместо да се държиш като отговорен народен представител, бълваш помия от парламентарната трибуна?

Нима БЛИЦ ти е виновен, че всеки ден ти и партията, която представляваш се отричате от предизборните си обещания и ставате за смях! Ставате за смях, но вече не сте в шоуто, а сте политици, които трябва да дават пример с отговорност и поведение.

Слави, обратното броене започна. Младите хора от чужбина поставиха на първо място “Има такъв народ”, който смени името си от долнопробното название на една от песните на Слави “Няма такава държава”.

Слави, ти си наясно, че търпението на младите хора свършва най-бързо и те няма да ти простят глупостите, които всекидневно излизат от устата на Тошко. Затова е най-добре да оттеглиш Тошко и да го скриеш в някой долап, защото излага не само себе си, но и теб.

Тошко ще ти е далеч, по-полезен да клечи и да прави интервюта с теб, както и да измисля скечове. На него това му е призванието – обслужващ персонал, грабнал парцал и миещ пода пред началника си. Какъв политик може да е един разгащен разказвач на вицове, който още се щипе по бузите и не може да повярва, че се среща с президента?

Слави, около теб има и качествени хора. Заложи на някого от тях в предните редици, защото иначе песента ти ще бъде изпята. А няма нищо по-лошо от това да предадеш доверието на младите, които в момента са единствения ти капитал!

Ивайло КРАЧУНОВ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар