Слави се вкопчва в Румен Радев с поръка да го потопи!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Заговорът на ГЕРБ, ДПС и синдикатите да бутнат от власт президента Румен Радев с помощта на Киро Гела като представител на големите работодатели вече е в пълен ход! Към заверата, обаче, се е включил и Слави Трифонов, чиято нетърсена подкрепа за втори президентски мандат на ген. Радев вчера бе обявена заедно с новината, че кабинет на ИТН няма да има, разкри брилянтен източник на Narod.bg от върха на държавата.

Сега целта на жадните за далавери заговорници, чиито чекмеджета с евро чакат отново да бъдат напълнени, е да изхвърлят извън борда на властта Румен Радев, да пробутат поредната си калинка тип „Плевнелиев” и с главен прокурор и шеф на КПКОНПИ в джоба да продължат да крадат.

Затова и Слави Трифонов е изпратен буквално да потопи президента, като го набърка в несъстоятелните действия на ИТН така, че народът да се отврати и на предстоящите президентски избори пилотът да бъде детрониран.

Това се потвърди и от пост на журналиста Иво Христов, бивш началник на кабинета на президента и настоящ председател на Стратегическия съвет на Румен Радев, установи Narod.bg.

Всичко започва от пост на Явор Дачков, който прави аналогия на сегашната ситуация с положението отпреди 20 години:

Някъде през август 2001 г. царят (вече министър-председател) подкрепи Петър Стоянов за втори мандат.

Помня, че Петър Стоянов вися в един късен следобед пред входа на президентството да го чака. През август изглеждаше предизвестен победител.

Два месеца по-късно Сакскобургготски не отиде до Пловдив (където му беше адресната регистрация) да гласува за Стоянов, за да не хаби бензин – такова беше официалното му обяснение, наистина.

А Георги Първанов стана президент:)

На тази ретроспекция Иво Христов отговаря с нещо изключително интересно, за което Narod.bg вече предупреди – че има план за свалянето от власт на Румен Радев, който е единствената спирачка пред безогледното крадене от мутрите на ГЕРБ и ДПС.

Ето какво написа Иво Христов:

Припомнянето ти е съвсем на място. Слави се вкопчва в Радев с поръка да го потопи. Сутринта Тошко Йорданов нападаше служебния кабинет с аргументите на ДПС.

Но едно са игрите на ръководството на ИТН, а друго са избирателите на партията, повечето огорчени, които ще подкрепят Радев без задни мисли.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар