Слави Трифонов избухна: За да ме спрат, трябва да ме заколят на Орлов мост!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов продължава да иска да промени държавата ни и да държи съдбата й в свои ръце. След като се разбра, че шоуменът е с най-голям вот в чужбина, а той винаги е твърдял, че го боли, че България става все по-безлюдна. можем да очакваме от Слави да приеме властта, независимо дали сега или след 3 месеца.

Собственикът на телевизия „7/8 tv“ избухна срещу диктатурата и мафията у нас. Той е на мнение, че всеки честен човек бива атакуван и охулван. До голяма степен това важи и за самия Трифонов, когото от една седмица насам почти всички политици определят като чалгар, който не може да управлява България.

„В съседна Турция няма съд, колят ги на моста на Босфора. Дай и тука така да действаме. Като не могат да ме спрат, да ме заколят долу на Орлов мост. Хората имат права.“ – изригна Трифонов в ефир.

Шоуменът е категоричен, че ще направи трите реформи, заради които инициира референдум преди няколко години. Той иска народът да избира началниците в МВР, депутатите да станат 120 и да има електронно гласуване.

Очаква се мандатът да бъде връчен на „Има такъв народ“, тъй като никой не иска да се коалира с ГЕРБ. Слави обаче ще спази обещанието си и няма да направи коалиция с ГЕРБ, БСП и ДПС. Това значи, че през лятото ще ходим отново на избори.

 

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар