Слави Трифонов: ИТН ще направи всичко възможно да не се затварят тецовете

Слави Трифонов: ИТН ще направи всичко възможно да не се затварят тецовете

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В следващия парламент депутатите от “Има такъв народ” (ИТН) ще работят за отговорно управление на парите от бюджета, прекратяване на безконтролното и вредно теглене на огромен държавен дълг, предоговаряне с Европейския съюз на необмислената Зелена сделка. Това заяви председателят на партията Станислав Трифонов при откриването на предизборната кампания на ИТН в разговор с Тошко Йорданов, Александър Вълчев, Ивайло Вълчев, Драгомир Петров и Станислав Балабанов, излъчен по телевизия 7/8 TV и на фейсбук страницата му.

“Депутатите на “Има такъв народ” ще направят всичко възможно да не се затварят тецовете в страната и да съхранят работните места на хората”, каза Трифонов. Ако трябва да избирам между работните места и парите от Европа, аз лично избирам хората, допълни той.

Трифонов посочи още, че ще работят за спиране на “хомосексуалната пропаганда сред децата в училищата” и защита на нормалното българско семейство от майка, баща и деца, незабавно приемане на България в Шенген по суша, без изпълняване на допълнителни условия, без приемане на мигранти.

Относно демографската криза, Слави Трифонов посочи, че ИТН ще се бори за въвеждане на държавна помощ, облекчени кредити за първо жилище и освобождаване от данъци на младите семейства, но при условие, че тези хора работят или учат. Той добави, че ще се борят и за премахване на всички, по думите му, вредни поправки в Конституцията, направени от т. нар. сглобка. Ще върнем здравия разум в управлението, заяви лидерът на ИТН.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар