Слави Трифонов ни води за “нови” политици синoвете и щерките на олигарсите. Те “ще” ни оправят.

Политика, Слави Трифонов
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Проектът на Слави Трифонов, който не беше съвсем ясно къде точно ще се позиционира политически, вече доби ясни очертания. Слави ни готви поредния преход на поколенията, в който децата на олигарсите да заместят родителите си. Предният такъв велик скок беше като децата на комунизма и ДС станаха първи демократи и реформатори, и ни управляват в момента.

Явно обаче мислим за бъдещето. Защо ли такова впечатление ни създаде Слави? Ами прочетете собственото му съобщение по въпроса.
Ще ви дадем няколко жокера – българите завършили Йейл, Харвард и Кеймбридж – това са предимно отрочета на нашенските шмекери и политици, дето могат да си позволят 50-60 хиляди долара годишна такса. Аз лично не съм чул за нито един българин, който да е учил там “поради уменията си” и да е получил безплатен вход. Иначе, вервайте, медиите щяха да го надушат веднага. Няма такъв, значи учат отрочетата на милионерите.

Преди време имаше една организация на “Българи завършили Кеймбридж”. В момента Слави гравитира към нещо от тоя род. Някакви чужбинци били готови да се върнат и да ни спасяват. Ама ще се върнат, само ако станат министри. Като юпитата на Царо. Да припомним – те пък бяха отрочета на комунистически величия, пратени “още тогава си” да учат на запад.
Та Славчо най-сетне си намери как да припечели. Ще вкара олигархичните младенци във властта, и твърде вероятно татитата и мамите ще са щедно благодарни…

Коментарът на Слави, без редакции:

“Уважаеми сънародници, след като обявихме, че търсим образовани, качествени и морални българи, които да имат шанса да участват в реална промяна на политическото статукво и начина, по който избираме и контролираме политиците в България, желание за участие в подобно начинание досега са изявили над 2 000 души.
А процесът не е завършил. Той продължава. Защото всеки, който има желание, качества и възможности, би могъл да се включи.
Аз лично съм изумен. Оказа се, че българи завършили Йейл, Харвард, Кеймбридж, българи, които имат успешен бизнес навсякъде по света, българи от всички университети в България, българи от целия обществен, политически, професионален и културен живот, изявяват желание да участват в подобен проект. Това е повече от прекрасно и, разбира се, отговорно.
Осъзнавайки тази отговорност, ние разбираме, че събеседването с хората, които ще изберем, за да ви представим, не може да бъде направено само от нас. Затова аз реших и се свързах с българи постигнали успехи, безусловни успехи, състезавайки се на терена на световната конкуренция. Българи, преподаватели в най-престижните университети в света. Българи, успели в различни аспекти и сфери на световния бизнес. Защото, уважаеми съграждани, има такива българи. Ние проведохме разговори с много от тях и за наше голямо удовлетворение, имаме подкрепата на голяма част от тях. Така че събеседването с хората, които ще ви представим, ще бъде проведено от мен и от такива българи, които са успели навсякъде по света.
Темите, по които ще проведем събеседването са:
• Просперитетът на българина и просперитетът на българската нация.
• Образованието – най-важната част за възхода на нацията.
• Съдебната система – основен проблем на държавата.
Така че, уважаеми съграждани, ние продължаваме.”

Източник: Gudelnews

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар