Слави Трифонов

Слави Трифонов: Няма да подкрепим правителство на лицемерие

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ние вече нямаме никакво място в тези безсмислени и лицемерни преговори, защото Христо Иванов ги прекрати. Ние правителство на лицемерие няма да правим, няма да го подкрепим и ще отидем на избори. Това каза в специално изявление председателят на „Има такъв народ“ Слави Трифонов, след като днес изтече запис от заседание на ПГ на „Демократична България“ в Народното събрание.

„Не се страхуваме от избори и от това какво ще се случи на избори, защото там не решават социолозите, а решава суверенът“, заяви Трифонов.

Днес Христо Иванов и парламентарната група на ДБ за първи път говориха това, което наистина мислят в сградата на Народното събрание и лицемерието им лъсна пред всички, каза Слави Трифонов.

Той допълни, че се е видяло „истинското лице на задкулисието и лъжата“.

„И след всичко това какъв е смисълът от преговори – никакъв. Аз изтривалка ли съм, аз ли съм мафия, защото така ви изнася, отвращавате ме, нямате никаква чест и достойнство и вместо да създавате, вие рушите. Оказва се, че неадекватността и неспособността да се управлява може да бъде прикривана зад добре облечени думи“, допълни Слави Трифонов.

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар