Слави Трифонов отговори на Борисов: Толкова мило, че се загрижихте за здравето ми

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Лидерът на “Има такъв народ” Слави Трифонов отговори задочно на бившия премиер Бойко Борисов в профила си във Фейсбук, след като председателят на ГЕРБ коментира здравословното му състояние по-рано днес.

Виждам, че Бойко Борисов в коментара си за снощното ми интервю е загрижен за моето здравословно състояние. Това е толкова мило. Така се разчувствах. На миналите избори Татяна Дончева беше загрижена за моето здравословно състояние. И тя, милата, е толкова състрадателен човек. И Бойко, и Татяна са същите като жълтите вестници и сайтове. И те, милите, от години са загрижени за моето здраве и това е прекрасно. Постоянно живея с мисълта, че има хора, които ме обичат. Спокойно бе, хора, добре съм, справям се и дори леко да настина, веднага ще ви информирам, за да не се притеснявате“, написа Трифонов.

При посещението си в Перник лидерът на ГЕРБ коментира интервюто на Слави Трифонов пред водещия на “Панорама” Бойко Василев в петък вечерта.

Много се говори за участието на Слави Трифонов. За жалост кое се гледа? Главно се говори какъв му бил видът! Като прочетох какви неща пишат за здравословното състояние на Слави и ми стана много криво, това е недопустимо. И за мен пишеха така. Той заслужава уважение – за силата на духа и колко е по-трудно да си вършиш работата при лошо здравословни състояние. Всеки един от нас е бил болен, опериран, бил е с патерици, знае колко е трудно да си вършиш работата. Правели изключение за него. Ами да, защото до вчера всичко зависеше от него“, каза Борисов.

По думите му, новината от интервюто с лидера на ИТН била, че и при него са ходели “да се молят, да клечат, но като не им е клекнал с някакви министри и вече стана лош”.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар