Слави Трифонов: ПП сега ще пият европейско турско кафе – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Евродепутатите от Продължаваме промяната (ПП), Никола Минчев и Ицо Хазарта, станаха част от групата “Обнови Европа” в Европейския парламент. И забележете кои други български представители са част от тази група. Това са избранниците от ДПС – Илхан Кючук, Елена Йончева и Танер Кабилов. Може да ги видите заедно, усмихнати на снимка преди старта на Европейския парламент. И каква стана тя сега? В Европа ПП и ДПС са в едно семейство, а в българския парламент ПП твърдят, че ДПС са мафия и са тяхната опозиция в 50-ото Народно събрание”, това написа в личния си профил във Фейсбук лидерът на Има такъв народ (ИТН) Слави Трифонов.

Трифонов продължи: И кой сега е “Малкото ДПС”? ПП е малкото ДПС. Даже, понеже са само двама депутати, Никола Минчев и Ицо Хазарта, ПП са “Нищожното ДПС”. И това е, защото такива са фактите.

“След мазното турско кафе, ПП сега ще пият европейско турско кафе. И каквото и да приказват, и колкото и да лъжат, и мазното турско кафе, и европейското турско кафе ще оставят неизлечими следи върху тях, защото такава е истината. Знам, че много им се искаше, “Има такъв народ” да направи това, което те направиха, но аз им отнех възможността да плюят и сега могат да плюят само върху себе си. Както, между другото го и правят”, добави той.

 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар