Слави Трифонов си присвои незаслужено „правото“ да се нарича извънсистемна партия, което е долна лъжа

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Оказа се, че нямало нужда да се хабя да обсъждам Славчовия цирк пак. Защото циркът сам се сгъна и си отива още преди да е дал представление. Остават обаче важните изводи.

1. Тези хора наречени ИТН и техните сътрудници са много по-зле от гербаджиите. Още по-фрапантна некомпетентност и политическо невежество. Замесени обаче и с още по-фрапираща агресия, инфантилност и злокобност. Онемяваш.

Бойко не зачиташе конституцията. Тия не само не я зачитат, тия нито ги интересува конституцията, нито имат представа какво е това конституция, нито могат да я различат от касова бележка в Лидъл. Нещо страшно! Кой изобщо си помисли, че тези могат да дадат нещо на България, #КОЙ? Аз не, във всички случаи! От първия ден го казвам.

2. Аз не зная с какви думи трябва да наречем този пореден социален експеримент наречен ИТН след 30 години експерименти в България. Този е безпрецедентен и във формата си, и в съдържанието си и в смисъла си. Докога обществото ще позволява и толерира абсолютни анонимници и неграмотни инфантилни да се пробват и да трошат народна парА ей така, защото на някой му се приискало да ни поуправлява? Ние сме виновни, да знаете! Случаят ИТН би трябвало да застане като позорна обица на ухото ни като общество, че никой не бива да бъде допускан току така до властта! Но едва ли, като гледам с каква лекота уж умни и способни хора се вързаха на тази глупост наречена ИТН. Едва ли.

3. Обаче и нищо не става случайно. Славчо е активен участник в задкулисните процеси и това е абсолютно сигурно за мен от самото начало, дано сега да стана ясно и на други. Той е масовката на сцената. Абсолютно съм сигурна вече, че в нито един момент тази така наречена партия , не е имала намерение да прави правителство. И тук ще попитам всички журналисти и пиари, които ни наводниха какво невиждано добро ни дошло до главите, кога ще се явят с изправени глави пред обществото? Ще гледате дълго надолу, в краката си! Защото там ви е мястото! Причината за този извод е поради простия факт, че ИТН обслужи всички нови безобразия на задкулисието, но най-важната причина е, че ИТН заблуди хората и омаловажи техния гняв от ГЕРБ, направо го изврати и стъпка в земята. А това как да го наречем? Предателство? Съучастничество? Как?

4. Никога Слави Трифонов не е искал да сваля и разглобява Бойко Борисов! Слави Трифонов си присвои незаслужено „правото“ да се нарича извънсистемна партия, което е долна лъжа. Обвини всички в съучастие със статуквото, но само за три месеца лъсна фактът, че най-големия крепител на статуквото е именно той и неговия цирк. Защо? Защото С АБСОЛЮТНО НИЩО СЛАВИ ТРИФОНОВ НЕ ДОПРИНЕСЕ ЗА СПАСЯВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ МАФИОТСКИЯ МОДЕЛ. Точно обратното, той обслужи този модел като изхаби залудо обществена енергия на два пъти! Това са десетки милиони за провеждане на избори хвърлени на вятъра! Ако Слави Трифонов НАИСТИНА ИСКАШЕ ДА СВАЛЯ БОЙКО И ПОРОЧНИЯ МОДЕЛ, то единственото правилно решение беше след 4 април да състави кабинет с всички други партии срещу ГЕРБ. Което казах 100 пъти. Така ли се случи? Не. СЛАВИ Е СТАТУКВОТО!

Оттук насетне съдбата му е решена.
Няма да получи повече доверие и подкрепа.

Лошото обаче е друго, друго…..
Че благодарение на Славитрифоновата авантюра, България задълбочи мафиотския модел, България е подготвена на тепсия за глобалистите, страната е нападната от всички опасни външни сили, а вътрешните защити са свалени още повече.

Задкулисието се окопа, а народът получи страшен шамар. Такъв, какъвто и закоравели политически престъпници не бяха му удряли.

Продължавайте да настоявате за Славчо!

Анастасия Гешева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар