Слави Трифонов с 13 въпроса за катастрофата с Кирил Петков и извод, че

Слави Трифонов с 13 въпроса за катастрофата с Кирил Петков и извод, че “няма такава държава”

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Катастрофата с лидера на “Продължаваме промяната” с Кирил Петков с кола на НСО на входа на Аксаково предизвика остра реакция на лидера на “Има такъв народ” Слави Трифонов, който избухна в пост във фейсбук страницата и постави 13 въпроса, свързани с инцидента.

“Кола на НСО, в която са се возили съпредседателят на “Продължаваме промяната”, Кирил Петков, и неговият ПР, Найо Тицин, удари друга кола на входа на село Аксаково, община Варна. Шофьорът на другата кола е починал, а жена му е в тежко състояние. Съболезнования на близките на починалия човек”, така започва постът на Слави Трифонов.

Тази катастрофа поражда много въпроси, продължава лидерът на ИТН и изброява 13:

“Първи въпрос: Спомняте ли си какво каза на 13 декември 2021 година Кирил Петков като министър-председател? Каза, че няма да ползва НСО и ще ходи пеша!

Втори: Днес пеша ли е ходил или е бил в кола на НСО?

Трети: Като какъв Кирил Петков е бил в кола на НСО? Той не е нито министър-председател, нито председател на НС, нито президент.

Четвърти: Колко пъти коли на НСО са предезвиквали катастрофи с наглото си шофиране по пътищата?

Пети: Дали мислите, че при този зверски удар, след който има починал човек, колата, в която е бил Кирил Петков, се е движела с разрешената скорост?

Шести въпрос: Намираме се в предизборна кампания. Всяка една партия и всеки един народен представител е уведомен, че по време на кампанията не може да ползва за транспорт служебните коли от Народното Събрание. Кой е Кирил Петков?

Седми: Като какъв Найо Тицин се е возил в колата на НСО до Кирил Петков?

Осми: А знаете ли, че същият този Найо Тицин публикува веднага след тази трагедия ето тази снимка от какастрафата с безумния текст: “Човек не знае като се събуди какво му е писано да се случи през деня.” Тъкмо са убили човек и да качат във ФБ такава снимка с такъв текст.

Девети: Според вас осъзнават ли трагедията?

Десети: Знаете ли, че и Лена Бориславова редовно се вози в кола на НСО? Като каква?

Единадесети: НСО какво им е? Като плаж Корал ли – държавна собственост за лични нужди?

Дванадесети: Колко пъти още трябва да се случи нещо подобно, за да осъзнаем, че разни хора се мислят за привилегировани?

Докога?

И тринадесети въпрос: След като вече има и загинал, кой ще понесе отговорността? НСО, Кирил Петков, баща му, ПР-а му? Кой?”, пита лидерът на ИНТ.

“Едва ли някой ще ми отговори на тези въпроси, защото тези, които трябва да ми отговорят ще мълчат като риби. Или защото не искат да ми отговорят, или защото са гузни. Но аз мисля, че на повечето въпроси може да си отговори всеки нормален човек, който чете това, което съм написал. Няма такава държава!” – заключава Слави Трифонов.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар