Слави: Ще раздам правосъдие на уродливата политическа аристокрация

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шоумен, политик или певец, едно е сигурно, Слави Трифонов не оставя половинчати неща и когато започне нещо, го довършва до самия му край. Именно на това разчитат избирателите му, които останаха изненадани, че не прие предложението на ГЕРБ за въвеждане на мажоритарен вот.

Лидерът на „Има такъв народ“ смята повечето институции у нас за корумпирани. Когато преди 5 години Конституционният съд му отказа промените, заложени в референдума, той се зарече да осъществи своя реванш.

Не е тайна, че Слави направи своята партия напук на властта, която му отказа референдума. Днес той вече бере своите плодове от реваншизма си.

„Ние не живеем в демократична държава, а в някаква уродлива форма на партийна аристокрация. В европейската история обаче аристокрацията винаги е била изхвърляна от властта.

Самите депутати непрекъснато нарушават Конституцията. На практика те постоянно осъществяват държавен преврат, защото не зачитат волята на своя суверен.

Възмездие обаче ще има. Дали с мир или с революция, това няма да остане така. Каквото повикало – такова се обадило. На зла круша – зъл прът“, пише Трифонов в писмо до медиите, съобщава Epicenter.bg.

Той съвсем ясно се заканва, че е готов да бъде лош, каквито са останалите политици. Така ще може да ги победи с техните камъни по тяхната глава.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар