Славчо Пеев не оставил наследство – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

източници. Починалият на 27 февруари легендарен актьор нямал собствен дом, а банковата му сметка била като на типичен пенсионер. В нея имало под 1000 лева.

“Навремето Славчо притежаваше къща в центъра на София. Наложи се да се раздели с нея и получи апартамент като обезщетение. Въпросния имот го взе съпругата му след развода, а Славчо заживя в общински под наем. Можеше после да откупи жилището на държавна цена, но така и не го стори. Затова синът Петър и дъщерята Йоанна не наследиха нищо от баща си”, споделиха информаторите ни. Те били много учудени от този факт.

Колеги на Пеев разкриват, че той бил изключително нехаен не само по отношение на материалното, но и към здравето си. Болестите си доста подценявал и отказвал хоспитализация дори когато било наложително да е под лекарски надзор. Здравето на Славчо се влоши драстично, след като в края на 2021 г. на снимачната площадка на реклама на хазартна компания с участието на Димитър Рачков и Христо Стоичков, се заразил с Ковид-19. Той стигна до болница, където успяха да го закрепят, но след това пораженията за организма му били фатални.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар